Izvor: B&F Online, 17.Maj.2010, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAP kupuje kompaniju Sybase za 5.8 milijardi dolara

Kompanije SAP i Sybase, Inc., Dablin, Kalifornija (USA) objavile su da je SAP-ova ćerka kompanija SAP Amerika, Inc., potpisala dogovor o pripajanju sa kompanijom Sybase. Ovaj dogovor će povezati dva lidera iz oblasti informacionih tehnologija (IT) i omogućiti komapnijama da na bolji način upravljaju svojim "mobilnim okruženjima." Kao rezultat ovog pripajanja, korisnici će moći bolje da kanališu izuzetno veliku količinu podataka i u realnom vremenu pruže informacije poslovnim korisnicima bez obzira gde rade, tako da oni mogu brže donositi odluke bazirane na preciznim i tačnim informacijama. Kompanije će povećati produktivnost, brzinu i agilnost, a sve ovo će omogućiti i rast njihovog poslovanja. Uslovima ugovora o spajanju definisano je da SAP Amerika pripremi tendersku ponudu u kešu za akcije Sybase, koje se trenutno prodaju na berzi za 65 dolara po akciji, što znači da će SAP kupiti Sybase za ukupno 5.8 milijardi dolara. SAP će 2.75 milijardi dolara platiti u kešu, a ostalo će platiti od kredita koji garantuju Barclays Capital i Deutsche banke. Upravni odbor kompanije Sybase je jednoglasno odobrio ovu kupovinu.

Nastavak na B&F Online...






Povezane vesti

SAP kupuje kompaniju Sybase

Izvor: ITsvet.com, 18.Maj.2010, 10:15

Kompanije SAP i Sybase, objavile su da je SAP-ova ćerka kompanija SAP Amerika, Inc., potpisala dogovor o pripajanju sa kompanijom Sybase. Ovaj dogovor će povezati dva lidera iz oblasti informacionih tehnologija (IT) i omogućiti komapnijama da na bolji način upravljaju svojim mobilnim okruženjima....

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B&F Online. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B&F Online. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.