SADA JE JASNO: DFC objavio zašto je Boler u Srbiji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 18:52

SADA JE JASNO: DFC objavio zašto je Boler u Srbiji (FOTO)

DFC je na svom Tviteru objavila i fotografije Bolera sa srpskim zvaničnicima i specijalnim izaslanikom Bele kuće za pregovore Beograda i Prištine Ričardom Grenelom tokom zvaničnog dela današnje posete Srbiji.

Američka Međunarodna razvojna finansijska korporacija (DFC) saopštila je u utorak uveče da je njen izvršni direktor Adam Boler boravio u poseti Srbiji kako bi u saradnji sa srpskim vlastima i američkim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << partnerima unapredio ekonomski rast i razvoj u toj zemlji.

- Adam Boler zajedno sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem, premijerkom Anom Brnabić i američkim partnerima radi na unapređenju napora DFC da podrži ekonomski rast i razvoj kroz investicije u privatni sektor - objavljeno je na Tviter nalogu američke Korporacije.

In #Serbia @AdamUSDFC is working alongside @avucic, @SerbianPM, and U.S. partners to advance DFC’s commitment to supporting economic growth and development through private sector investment. 🇺🇸🇷🇸 pic.twitter.com/f9qbbb5gFA

— DFCgov (@DFCgov) September 22, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.