SAD: Četvrtina jedva sastavlja kraj s krajem

Izvor: Akter, 08.Avg.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Četvrtina jedva sastavlja kraj s krajem

U SAD četvrtina domaćinstava jedva finansijski sastavlja kraj s krajem, pokazali su danas objavljeni rezultati anekete koju je sprovela američka Centralna banka

Anketa, sprovedena od 17. septembra do 4. oktobra prošle godine, obuhvatila je 4.100 domaćinstava.

Kako je prenela agencija AP, 34 odsto anketiranih se izjasnilo da im je nešto ili mnogo gore nego pre globalne ekonomske recesije 2008. godine.

Trećina onih koji su podneli zahtev za kredit u prethodnih 12 meseci naveli su da su odbijeni ili im je odobrena manja suma, a 24 odsto ima neku vrstu duga za obrazovanje.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD: Četvrtina domaćinstava jedva sastavlja kraj s krajem

Izvor: GdeInvestirati.com, 08.Avg.2014

U SAD četvrtina domaćinstava jedva finansijski sastavlja kraj s krajem, pokazali su danas objavljeni rezultati anekete koju je sprovela američka Centralna banka. Read More..

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.