Ruski trgovački div propao u komšiluku

Izvor: B92, 31.Jan.2023, 14:50

Ruski trgovački div propao u komšiluku

Ruski trgovački lanac Svetofor, u evropskim zemljama poznat pod brendom MERE, započeo je u maju prošle godine svoje poslovanje u Bosni i Hercegovini.

Tada je otvorio svoj prvi prodajni objekat u Istočnom Sarajevu, prenosi biznisinfo.

Međutim, ni godinu dana od otvaranja, ovaj objekat se zatvara.

Kako je rečeno iz kompanije, objekat će se zavoriti danas u 20 časova.

"Poštovani kupci i pratioci, želimo da Vas obavestimo da se objekat Mere >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zatvara u 20h, na lokaciji Slavka Leovca br.4. Hvala svima koji su nas podržavali sa posetama i kupovinom, a nadamo se da ćemo se uskoro opet videti! Posebno se zahvaljujemo i dobavljačima EZ, Bare komerc, Intercamp, Sara, Kuća salate, Zelenara, Voćar, As Jelah, Rox, Tesco, Boshem, Farell, Beemed, Abak, Continental, kao i mnogim drugim poslovnim partnerima", saopštili su iz MERE-a.

Prema biznisinfo, kompanija je ušla na bh. tržište s amibicijom da otvori desetine prodajnih objekata.

"Nakon Sarajeva sledi otvaranje prodavnica širom države, u Mostaru, Banjoj Luci, Tuzli, Zenici, Bijeljini… Prema trenutnim planovima, Mere će u BiH imati od 50 do 80 prodavnica. Vrlo važno je to da će svi budući radnici biti državljani BiH", najavljeno je ranije.

MERE je na bh. tržište ušao s najavom da će imati 20 odsto niže cene od konkurencije, ali sudeći po poslednjim vestima iz kompanije to nije bilo dovoljno za uspešno poslovanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.