Rusija spremila 10 milijardi za evrozonu

Izvor: Mondo, 07.Nov.2011, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija spremila 10 milijardi za evrozonu

Ruski predsednik Dmitrij Medvedev rekao je danas da je Rusija spermna da ponudi 10 milijardi dolara Međunarodnom monetarnom fondu koji će biti iskorišćeni za podršku zemljama evrozone.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija nudi 10 milijardi dolara za evrozonu

Izvor: NaDlanu.com, 07.Nov.2011

MOSKVA, 7. novembra 2011. (Beta-AP) - Ruski predsednik Dmitrij Medvedev rekao je u ponedeljak da je Rusija spermna da ponudi 10 milijardi dolara Medjunarodnom monetarnom fondu koji će biti iskorišćeni za podršku zemljama evrozone... MOSKVA, 7. novembra 2011. (Beta-AP) - Ruski predsednik Dmitrij Medvedev...

Nastavak na NaDlanu.com...

Rusija spremna da podrži evrozonu sa 10 milijardi dolara

Izvor: Capital.ba, 08.Nov.2011, 09:37

MOSKVA, Ruski predsjednik Dmitrij Medvedev rekao je juče da je Rusija spermna da ponudi 10 milijardi dolara Međunarodnom monetarnom fondu koji će biti iskorišćeni za podršku zemljama evrozone. Medvedev je ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.