Rusi zatvaraju Kvin of Montenegro

Izvor: B92, Beta, 02.Nov.2009, 02:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi zatvaraju "Kvin of Montenegro"

Podgorica -- Direktor i suvlasnik hotela "Kvin of Montenegro" u Bečićima Dragan Ivančević potvrdio je danas da ruska Korston grupa namerava da zatvori taj hotel tokom zime.

Rusi planiraju i da otpuste veliki broj zaposlenih, kaže Ivančević i dodaje da ga je ta informacija zatekla po povratku sa odmora. On je podsetio da se ruska kompanija ugovorom o preuzimanju u julu obavezala da će taj elitni hotel raditi tokom čitave godine.

On je kazao da se do nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razgovaralo o daljem razvoju i investicijama, o stvaranju uslova u hotelu za nove sadržaje i o mogućnostima za rad tokom čitave godine.

Ivančević je rekao da su bile najavljene velike grupe turista iz Italije i Rusije za novembar, tako da bi hotel u tom periodu trebalo da bude pun.

Korston grupa preuzela je upravljanje bečićkim hotelom nakon odluke ruskih vlasti da ograniči kockanje na nekoliko oblasti u Rusiji.

Rusi su u julu tvrdili da već imaju ugovorene grupe turista naklonjenih kazino turizmu, da će hotel raditi tokom čitave godine, redovno izmirivati zarade zaposlenima, zaposliti novu radnu snagu, te da će renovirati i dograditi hotelske kapacitete.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.