Rumunjska aplikacija Pago stiže se u Hrvatsku

Izvor: SEEbiz.eu, 22.Feb.2019, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumunjska aplikacija Pago stiže se u Hrvatsku

BUKUREŠT - Programeri mobilne aplikacije Pago, koji pomažu ljudima da plaćaju svoje račune na internetu i na centraliziran način, najavili su planove za proširenje na Hrvatsku i Poljsku.

Rumunjski startup također će se proširiti u Poljsku, u poslovni tehnološki akcelerator Huge Thing, gdje kaže da je prihvaćen zajedno s još devet novih poduzeća, izvijestio je lokalni medij Wall-street.ro, a prenosii Romania Insider.

Pago je nedavno uveo plaćanje pretplate >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << za korisnike koji mjesečno plaćaju više od pet računa putem aplikacije. Najniža pretplata je 4,95 RON (1,07 EUR) mjesečno, za one koji plaćaju do osam računa ili faktura, dok za klijente s većim volumenom, naknada iznosi 14,99 RON (3,2 EUR) mjesečno. Startup poručuje da je uveo ove pretplate kako bi proširio popis dobavljača čije se račune može platiti putem aplikacije i brže dostupnih vrsta plaćanja.

Tako će aplikacija uključiti plaćanja za nove uslužne djelatnosti koje prije nisu bile pokrivene, nekoliko dana nakon što korisnici pruže kopiju računa izdanog od tog određenog pružatelja komunalnih usluga. Računi tvrtki kao što su Rompetrol, Avon ili Fan Curier također se mogu platiti putem aplikacije ako imaju bar-kod.

Foto: Romania Insider

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.