Ruma: Tim za izradu plana investicija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2018, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruma: Tim za izradu plana investicija

Na 58. sednici opštinskog veća u Rumi većnici su usvojili rešenje o formiranju tima za izradu plana kapitalnih investicija opštine Ruma i predlog rešenja o obrazovanju radne grupe za izradu plana kapitalnih investicija.

Jedan od zadataka tima biće donošenje odluka o budućim investicionim projektima, dok će radna grupa prikupljati neophodne podatke za izradu plana.

Plan kapitalnih investicija osnovni je dokument za planiranje kapitalnih izdataka u budžetu opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ruma, a ujedno ovaj dokument je i osnov za apliciranje prema drugim dostupnim izvorima finansiranja.

Tim za izradu ovog plana čine predsednik opštine, načelnik opštinske uprave, šefovi odeljenja za urbanizam i građenje i odeljenja za ekonomski razvoj i direktori šest javnih preduzeća. Njihov zadatak biće koordinacija i praćenje procesa izrade ovog plana.

Najavljene su investicije u prečistač otpadnih voda, kao i uređenje gradske deponije, a odluku o ostalim investicionim ulaganjima doneće tim za izradu plana kapitalnih investicija i to u skladu sa potrebama čitave opštine i zahtevima javnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.