Rudari Zajače prekinuli blokadu magistralnog puta

Izvor: Beta, 29.Mar.2014, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rudari Zajače prekinuli blokadu magistralnog puta

LOZNICA, 29. marta 2014. (Beta) - Radnici preduzeća Rudnici i topionica "Zajača" prekinuli su blokadu magistralnog puta Loznica-Šabac, u Lipničkom Šoru, posle dogovora sa vlasnikom firme Miroslavom Bogićevićem.

Predsednik sindikata Zajače Dragan Pantić rekao je agenciji Beta da se prema postignutom dogovoru u Šapcu, Bogićević pismeno obavezao da će u narednih 15 dana za svih oko 300 radnika biti isplaćeno linearno po 60.000 dinara.

Za oko 160 radnika, koji su neprekidno >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << bili u štrajku biće uplaćeno još po 25.000 dinara, koje su drugi radnici već primili.

Radnici su noćas odblokirali i regionalni put u centru sela, a nakon što budu uplaćena obećana sredstva, prekinuće štrajk i javiće se na posao bez ikakvih posledica po svoj status.

Novi sastanak dogovoren je za 15 dana, kada će biti reči o dinamici isplata zaostalih zarada i doprinosa za zdravstveno osiguranje.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Rudari Zajače prekinuli blokadu magistralnog puta

Izvor: Akter, 29.Mar.2014

Radnici preduzeća Rudnici i topionica "Zajača" prekinuli su blokadu magistralnog puta Loznica-Šabac, u Lipničkom Šoru, posle dogovora sa vlasnikom firme Miroslavom Bogićevićem

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.