Robna kuća Beograd ponovo među Srbima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robna kuća "Beograd" ponovo među Srbima

BEOGRAD - U Zemunu će danas biti otvorena renovirana Robna kuća "Beograd", kao prva posle privatizacije tog trgovinskog lanca.

Robne kuće "Beograd" su pre godinu dana kupili beogradska kompanija Verano i grčka investment grupa Marfin za 360 miliona evra.

Robna kuća u Zemunu ima četiri sprata, ukupne površine veće od 6 hiljada kvadratnih metara. U suterenu je samousluga iz novog trgovinskog lanca "Familija market", koji je već počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da radi.

U prizemlju je uglavnom kozmetika, na prvom nivou su odeljenja sa odećom i obućom, na drugom knjižara, kućni aparati, nameštaj.

Na trećem spratu je restoran i deo sa dečijom odećom, obućom.

Najavljeno je da će 20. decembra biti otvorene jos dve robne kuće u Boegradu, od kojih jedna u centru, na Terazijama, a u planu je da svi objekti Robnih kuća Beograd u Srbiji počnu da rade do kraja marta iduće godine.

Robna kuća "Beograđanka" počeće da radi sredinom februara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Otvara se Robna kuća u Zemunu

Izvor: B92, 13.Dec.2008

Beograd -- Trgovinski lanac Robne kuće Beograd je saopštio da će prvi objekat tog lanca, robna kuća u Zemunu, biti otvorena danas, 13. decembra...Robna kuća..Robna kuća u Zemunu ima četiri nivoa, ukupne površine preko šest hiljada metara kvadratnih. To je prva robna kuća koja će biti otvorena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.