Rekonstrukcija ulice Posavskog odreda u Pećincima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2023, 13:41

Rekonstrukcija ulice Posavskog odreda u Pećincima

U toku su radovi na potpunoj sanaciji ulice Posavskog odreda u samom centru Pećinaca. Projekat obuhvata rekonstrukciju saobraćajnice i izgradnju novog trotoara. Radove sufinansiraju Ministarstvo poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede i Opština Pećinci sa 30 miliona dinara.

Meštani Pećinaca dočekali su da se jedna od najprometnijih ulica u njihovoj opštini rekonstruiše. Ulica Posavskog odreda strateški je važna za ovu opštinu jer vodi ka nadvožnjaku prema Popincima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i dalje ka izlazu iz naseljenog mesta, te bi se njenom rekonstrukcijom u velikoj meri rasteretio saobraćaj iz Glavne ulice.

U ovoj ulici nalazi se i vatrogasna stanica, pa će novi kolovoz i vatrogascima olakšati izlazak na teren a u njenoj neposrednoj blizinu su dve škole, osnovna i srednja. Rekonstrukcija će se izvoditi u više etapa, u toku su pripremni radovi koji obuhvataju izrade podloge za trotoare , postavljanje ivičnjaka i pripremu podloge za asfaltiranje.

Posavskog odreda još uvek je otvorena za saobraćaj. Njenom rekonstrukcijom postiže se bolja funkcionalnost saobraćaja na teritoriji cele opštine.

Predsednik Đokić najavio je i rekonstrukciju velikog broja sporednih ulica u samoj opštini pećinci tokom ove godine. Kako je on istakao, radiće se sporedne ulice na teritoriji opštine Pećinci i saniraće se bar desetak ulica u naseljima ove opštine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.