Pirot i Babušnica uspešno predstavljaju turističke potencijale

Izvor: juGmedia, 18.Feb.2013, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pirot i Babušnica uspešno predstavljaju turističke potencijale

PIROT/BABUŠNICA – Na štandu Turističke organizacije Srbije, koji je proglašen je za najlepši na Međunarodnom Sajmu turizma u Sofiji, predstavljeni su potencijali o Pirota i Babušnice.

Opština Pirot promovisala je Sajam peglane kobasice, kategorisane kuće po selima i privredne potencijale dok je Babušnica promovisala je „Vurdijadu“, Lužnički megdan, lovni turizam i privredne potencijale.

Turistička organizacija Pirot turističke potencijale opštine predstaviće >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i na 35. Medjunarodnom sajmu turizma u Beogradu od 21. do 24. februara.

I članice Prvog ženskog Romskog biznis foruma iz Pirota na istom sajmu predstaviće ručne proizvode nastale u njihovim radionicama. Desetak Romkinja izložiće svoje

rukotvorine, torbice, podmetače za stolice, čaše i flaše sa pirotskim motivima, izradjene u makrame i pustovanoj tehnici.

Članice Biznis foruma, povodom Osmog marta, Dana žena, od 6. do 9. marta ,svoje proizvode izložiće u Tržnom centru Banković u Pirotu.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Vranje na sajmu turizma

Izvor: juGmedia, 19.Feb.2013, 11:51

VRANJE – Turistička organizacija grada Vranja predstaviće se  na 35. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu u periodu od 21. do 24. februara. Na štandu organizacije  koji će biti postavljen  u hali IV biće predstavljena celokupna turistička ponuda Vranja, akcenat biće stavljen na kulturnom...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.