Regresirano gorivo za sve koji zaista proizvode

Izvor: BKTV News, 20.Mar.2018, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Regresirano gorivo za sve koji zaista proizvode

Traži se rešenje da oni koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom dobiju regresirano gorivo pred setvu.

Ministarstvo poljoprivrede radi sa Ministarstvom finansija Srbije na rešenju koje će omogućiti da oni koji se zaista bave poljoprivrednom proizvodnjom dobiju regresirano gorivo, a da istovremeno ne bude zloupotreba, izjavio je ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

On je novinarima u Krivaji rekao da u registru poljoprivrednih gazdinstava ima 650.000 različitih >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << subjekata, od kojih se oko 370.000 isključivo bavi poljoprivredom, te da je to razlog zbog kojeg se duže radi na tome da se pronađe najbolji način da oni dobiju gorivo povoljnije.

"Dajemo sve od sebe da poljoprivrednicima bude omogućeno da dobiju regresirano gorivo", rekao je Nedimović.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.