Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2019, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi

13. Regionalni sajam privrede održaće se u četvrtak i petak, 26. i 27. septembra ove godine, u okviru Kompleksa sportsko - rekreativnih bazena u Novoj Pazovi, u organizaciji opštine Stara Pazova i Privredne komore Srbije Regionalne privredne komore Sremskog upravnog okruga. 

U Beogradu je danas predstavljen program ovogodišnjeg sajma.

Na konferenciji za medije koja je održana u Beogradu prvi čovek staropazovačke opštine Đorđe Radinović istakao je da je ovogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sajam poprimio međunarodni značaj i podsetio na uzlaznu putanju kada se govorio o razvoju privrede.

Cilj održavanja sajma je upoznavanje sa ponudom lokalne privrede i preduzetnika, razmena poslovnih ideja, kao i unapređenje mogućnosti za razvoj i nova ulaganja u privredu Srema i Srbije, a u Regionalnoj privrednoj komori sremskog upravnog okruga ističu da bolja lokacija održavanja ove regionalne manifestacije nije mogla biti.

Biće to prilika da se predstave najuspešnija preduzeća i proizvođači iz oblasti metalne i plastične galanterije, prerade drveta, hemijske industrije, IT opreme, građevinarstva, tekstila i obuće, prehramebene industrije, mehanizacije, poljoprivrede, turizma i ugostiteljstva.

Pored javnih tribina lokalnog Socijalno - ekonomskog saveta, NALED-a, Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministarstva, trgovine, turizma i telekomunikacija, Unije poslodavaca Vojvodine i Saveza samostalnih sindikata Vojvodine, među značajnim pratećim manifestacijama drugog sajamskog dana održaće se Sajam zapošljavanja na kojem će dvadesetak poslodavaca ponuditi do 250 radnih mesta na teritoriji opštine.

Organizatori ove dvodnevne privredne manifestacije su opština Stara Pazova i Privredna komora Srbije Regionalna privredna komora sremskog upravnog okruga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U ČETVRTAK SAJAM PRIVREDE U NOVOJ PAZOVI Na štandovima obuća, IT oprema, drvo...

Izvor: Blic, 24.Sep.2019, 14:26

Opština Stara Pazova i Regionalna privredna komora Sremskog okruga organizuju 13. Regionalni sajam privrede, koji će biti održan u prostoru Kompleksa sportsko-rekreativnih bazena u Novoj Pazovi 26. i 27. septembra.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.