Regionalni gigant kupuje srpsku kompaniju

Izvor: B92, 23.Maj.2023, 13:57

Regionalni gigant kupuje srpsku kompaniju

Atlantik grupa (Atlantic Grupa) predala je danas obavezujuću ponudu za kupovinu kompanije Štraus adrijatik (Strauss Adriatic).

A Štraus grupa (Strauss Grupa) je službeno i prihvatila, objavila je danas Atlantik grupa i navela da je za zaključenje transakcije neophodno prethodno odobrenje Komisije za zaštitu konkurencije.

Ponuda je vredna 40,5 miliona evra, bez dugovanja i gotovine, navodi se u saopštenju i dodaje da je ova integracija važan doprinos rastu kategorije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kafe u Srbiji i regionu, kao i jačanju konkurentnosti regionalne industrije kafe i lokalnih brendova.

Uz brendove Štrausa, Atlantik bi preuzeo i proizvodni pogon u Šimanovcima, kao i 220 radnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Atlantik grupa" kupuje "Štraus adriatik" za 40,5 miliona evra

Izvor: Blic, 23.Maj.2023

Atlantik grupa (Atlantic Grupa) predala je danas obavezujuću ponudu za kupovinu kompanije Štraus adriatik (Strauš Adriatic), a Štraus grupa (Strauš Grupa) je službeno i prihvatila, objavila je danas Atlantik grupa i navela da je za zaključenje transakcije neophodno prethodno odobrenje Komisije...

Nastavak na Blic...

Atlantic Grupa predala obavezujuću ponudu za Strauss Adriatic

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 23.Maj.2023

Atlantic Grupa je danas predala obavezujuću ponudu za kupovinu kompanije Strauss Adriatic, koju je Strauss Grupa službeno i prihvatila. Zaključenje transakcije podložno je prethodnom odobrenju Komisije za zaštitu konkurencije u Republici Srbiji. Obavezujuća ponuda bazirana je na ukupnoj vrednosti...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.