Razmišljamo o novoj pomoći građanima

Izvor: B92, 23.Feb.2021, 19:19

"Razmišljamo o novoj pomoći građanima"

Beograd -- „Danas smo imali razgovore sa svim ministarstvima o tome kako da se podigne stopa rasta“, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Prema njegovim rečima, razmišlja se o tome kako da se dodatno pomogne građanima u toku pandemije.

"Da bismo dodatno pomogli građanima, potrebna nam je najviša stopa rasta“, kazao je Vučić u obraćanju nakon sednice predsedništva Srpske napredne stranke.

Predsednik Srbije najavio je u toku aprila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najveću japansku investiciju u Srbiji do sada, ali nije otkrio o čemu se radi.

"Verujem da ćemo početkom aprila imati najveću japansku investiciju do sada", najavio je Vučić.

Naveo je da je mnogo srećan zbog toga, ali da još ne sme da govori detaljnije o tome jer je, kako je rekao, takav dogovor sa njima.

"Verujem da ćemo imati još mnogo, mnogo investicija ove godine, da dodatno zapošljavamo ljude, da to utiče na stopu rasta, napredak srpske ekonomije, povećanje plata", rekao je Vučić

"Imaćemo 1. decembra najmanje sedam, a pokušaćemo i osam, različitih auto-puteva u izgradnji u Srbiji. Biće to nešto za šta nikada do sada nismo imali ni snage ni mogućnosti, to u istoriji Srbije nije zabeleženo", kazao je.

Osim toga, Vučić je najavio otvaranje dela KC u Beogradu do kraja avgusta, takođe u narednih godinu dana deonicu železnice Beograd - Novi Sad kojom će se između ta dva grada stizati za 28 minuta, i niz drugih investicija koje će biti od značaja za život građana Srbije.

Srpska napredna stranka održala je danas sednicu predsedništva na kojoj je razmatrana aktuelna politička situacija u državi i regionu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"RAZMIŠLJAMO O NOVOJ POMOĆI GRAĐANIMA" Vučić saopštio lepe vesti - sve će zavisiti od jednog faktora

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2021

Danas smo imali razgovore sa svim ministarstvima o tome kako da se podigne stopa rasta, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić...Prema njegovim rečima, razmišlja se o tome kako da se dodatno pomogne građanima u toku pandemije...- Da bismo dodatno pomogli građanima potrebna nam je najviša...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.