Rast na Vol stritu s oporavkom cena nafte

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Dec.2015, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rast na Vol stritu s oporavkom cena nafte

Akcije na Vol stritu imale su danas u popodnevnom trgovanju solidan rast, predvođene energetskim kompanijama koje su zabeležile dobitke posle oporavka cena nafte.

Vrednosti akcije trgovinskih kompanija su skočile pošto je saopšteno da je povećan optimizam potrošača u SAD. S druge strane, energetske kompanije su dobile na vrednosti pošto je na njujorškoj berzi cena nafte povećana za dva odsto.

Industrijski indeks Dau Džons porastao je za jedan odsto, Standard >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << end Pur 500 za 0,8 odsto, a Nasdak za 0,9 odsto.

Evropski indeksi su takođe u solidnom plusu - nemački Daks je porastao za 1,9, britanski FTSE 100 za 0,9, a francuski KAK 40 za 1,81 odsto. Evropski Jurostoks50 porastao je za 1,8 odsto.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Rast na Vol stritu s oporavkom cena nafte

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Dec.2015

Akcije na Vol stritu imale su danas u popodnevnom trgovanju solidan rast, predvodjene energetskim kompanijama koje su zabeležile dobitke posle oporavka cena nafte...Vrednosti akcije trgovinskih kompanija su skočile pošto je saopšteno da je povećan optimizam potrošača u SAD. S druge strane, energetske...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.