Rast cene nafte tokom azijskog trgovanja

Izvor: GdeInvestirati.com, 29.Okt.2014, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rast cene nafte tokom azijskog trgovanja

Cena sirove nafte je porasla tokom azijskog trgovanja i približila se nivou od 82 dolara po barelu. 

Sinoć je objavljen izveštaj o zalihama u SAD-u tokom prethodne nedelje. Prema izveštaju Američkog instituta za naftu došlo je do rasta od 3.2 miliona barela medjutim zalihe benzina su pale 3.7 miliona barela. Danas će biti objavljen i vladin izveštaj o zalihama. Tokom azijskog trgovanja cena sirove nafte porasla je 0.40%.

Na jednočasovnom grafikonu MACD >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << je u zoni prekomerne kupovine dok RSI još uvek ne ulazi u zonu prekupovanosti. Cena se kreće izmedju srednje i gornje Bolindžer trake tako da je moguć dalji rast cene. Naša preporuka bila bi kupovna pozicija.

Primarna podrška: 79.70

Primarni otpor: 85.50

Naše viđenje: Kupovna pozicija sa ulaskom na 81.60 sa prvom metom na 81.80 i drugom na 82.00

Alternativni scenario: Ukoliko se cena spusti ispod 81.50 onda je moguć dalji pad na 81.10.

Komentar: MACD je u zoni prekomerne kupovine dok RSI još uvek ne ulazi u zonu prekupovanosti. Cena se kreće izmedju srednje i gornje Bolindžer trake tako da je moguć dalji rast cene.

Trend: Oscilovanje na kraći rok, bočno kretanje na duži rok.

izvor: FXlider.com

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.