Raspisana tjeralica za Ivicom Todorićem

Izvor: SEEbiz.eu, 21.Okt.2017, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisana tjeralica za Ivicom Todorićem

ZAGREB - Županijsko je državno odvjetništvo u Zagrebu raspisalo tjeralicu protiv Ivice Todorića.

"Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu je, u okviru poduzimanja radnji iz svoje nadležnosti, a slijedom rješenja Županijskog suda u Zagrebu o određivanju istražnog zatvora protiv prvookrivljenog hrvatskog državljanina, sukladno čl. 566 ZKP-a izdalo tjeralicu protiv tog prvookrivljenika. Daljnje radnje po izdanoj tjeralici provodi policija sukladno zakonskim odredbama", >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << priopćeno je iz DORH-a.

Podsjetimo, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović izjavio je u subotu vezano za slučaj Agrokor i moguće raspisivanje tjeralice i izručenje Ivice Todorića, kako postoji međunarodna i europska praksa po tom pitanju koja je vrlo jasna, istaknuvši da se sve radi u skladu s domaćim i europskim zakonodavstvom.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.