Raspisan konkurs za projekat  Zeleni prsten

Izvor: S media, 20.Maj.2010, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan konkurs za projekat "Zeleni prsten"

Sekretarijat za privredu raspisao je konkurs za izbor proizvodjača i prodavaca opreme za zaštitu i navodnjavanje voćanjaka i plastenika za povrtarsku proizvodnju na teritoriji Beograda, sapšteno je danas iz Gradske uprave.

Konkurs je otvoren do 4. juna za proizvodjače i prodavce registrovane za proizvodnju i prodaju opreme za zaštitu i navodnjavanje zasada voćaka i plastenika sa sistemom za navodnjavanje za povrtarsku proizvodnju.

Oprema i plastenici su, u okviru >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << programa "Zeleni prsten", namenjeni poljoprivrednim proizvodjačima kojima će grad dodeliti subvenciju u visini od 50 odsto ukupne cene podignutog novog zasada sa opremom.

"Projekat 'Zeleni prsten' treba i da utiče na povratak mladih na selo i obezbedi da se tehnologija proizvodnje visokokvalitetnog i zdravstveno bezbednog voća i povrća proširi kod najvećeg broja proizvodjača", ukazala je Višekruna.

Svi zainteresovani, dodatne informacije mogu dobiti na brojeve telefona 011/ 3061-771 i 011/ 3061-462 , navedeno je u saopštenju.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.