Radovi kasne, Koridor 10 će biti završen 2013.

Izvor: TvojPortal.com, 31.Maj.2011, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi kasne, Koridor 10 će biti završen 2013.

31. 05. 2011.Vestionline | Beta
Na svim nezavršenim deonicama Koridora 10 se radi i taj će posao biti gotov do sredine 2013. godine, rekao je ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić.

Radovi na Koridoru 10 kasne, Mrkonjić optimista

Mrkonjić kaže da je potpuno završeno 60 kilometara, a da se trenutno gradi 120 kilometara koji bi trebalo da budu završeni do kraja godine, tako da će ukupno biti 180 kilometara.
On je potvrdio da je za vreme mandata >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << bivše vlade, kada je na čelu ministarstva bio Velimir Ilić, potrošeno 600 miliona evra za izgradnju 64 kilometra puta.
Mrkonjić je istakao da su tim novcem uglavnom građeni "lokalni putići", što je, kako je naveo, bilo opredeljenje tadašnje vlade za razliku od strategije aktuelne vlasti koja želi da izgradi Koridor 10.
opširnije možete pročitati na ovom linku

milutin mrkonjićkoridor 10Radovi kasne

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.