Radnik u Banjaluci za mjesec zaradio milion maraka!

Izvor: Capital.ba, 10.Jul.2023, 13:35

Radnik u Banjaluci za mjesec zaradio milion maraka!

BANJALUKA – Radnik jednog banjalučkog preduzeća koje se bavi izgradnjom hidrograđevinskih objekata zaradio je za mjesec dana skoro milion maraka. Foto: Pixabay Podaci Poreske uprave Republike Srpske pokazuju da je ovaj radnik vodeći na listi najvećih prijavljenih pojedinačnih neto primanja po osnovu radnog odnosa  u RS u prvih šest mjeseci 2023. godine. Preciznije, ovaj radnik je za mjesec dana zaradio tačno 983.026 KM, odnosno 768 prosječnih plata u Srpskoj, a pored plate u tu cifru >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << ulaze i regres, topli obrok, prekovremeni rad, bonus, naknade i dodaci na uslove rada. Na listi najvećih primanja u prvih šest mjeseci ove godine slijedi još jedan zaposleni u banjalučkoj firmi koja se bavi ostalim novčanim poslovanjem (posredovanjem). On je zaradio 251.769 KM. Na trećem mjestu sa zaradom od 107.462 KM je radnik iz Istočne Ilidže zaposlen u trgovini na veliko duvanskim proizvodima. Slijedi pet radnika iz Banjaluke. Tako je jedan zaposleni u djelatnosti bolnica inkasirao 98.078 KM, dok je oko dvije hiljade manje (96.499 KM) zaradio radnik zaposlen u oblasti ostalo novčano poslovanje (posredovanje). Radniku zaposlenom u djelatnosti pozivnih centara na račun je u jednom mjesecu leglo 85.924 KM, u nespecijalizovanoj trgovini na veliko 78.320 KM, a u ostalom novčanom poslovanju (posredovanju) 62.588 KM. Listu zatvaraju radnik zaposlen u Laktašima u oblasti nespecijalizovana trgovina na veliko hranom, pićima i duvanom sa 60.943 KM i u Banjaluci u firmi koja se bavi proizvodnjom osnovnih farmaceutskih proizvoda koji je zaradio 59.817 KM. CAPITAL: M. Lj. Чланак Radnik u Banjaluci za mjesec zaradio milion maraka! се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PLATA IZ SNOVA I NA JAVI Radnik u Banjaluci za mesec zaradio pola miliona evra

Izvor: Blic, 10.Jul.2023

Radnik jednog banjalučkog preduzeća koje se bavi izgradnjom hidrograđevinskih objekata zaradio je za mesec dana skoro milion maraka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.