Radnici od ponedeljka opet na Slaviji

Izvor: B92, 20.Sep.2019, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici od ponedeljka opet na Slaviji

Beograd -- Radnici se od ponedeljka ponovo vraćaju na Slaviju!

Ovoga puta, majstori će raditi ispod platoa, koji je trebalo da bude završen još prošle godine. Tu će se graditi službene prostorije za potrebe Turističke organizacije Beograda (TOB).

Gradnja info-pulta, poslovne prostorije, javnog toaleta i kioska bila je u planu još tokom rekonstrukcije ovog trga. Iako je trg bio završen još u novembru 2017, a onda dorađivan do juna prošle godine, deo ispod >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kosine na uglu Nemanjine i Ulice kralja Milutina ostao je prazan. Dovitiljivi vozači ovde su ostavljali svoja vozila, a majstori tokom dorade platoa alat.

"Rok da se napravi info-centar TOB-a, i ostali planirani sadržaji je 75 dana od uvođenja izvođača radova u posao, odnosno od ponedeljka. Za gradnju je zadužen "Modular", a ovi radovi će koštati 25 miliona dinara", za Novosti navodi sekretar za investicije Luka Petrović.

Ovim će biti zaokružen projekat obnove trga Slavija, a turisti će dobiti mesto gde lako i brzo mogu da se informišu o gradskim sadržajima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.