Radna grupa: Letovi iznad KiM i BG- Priština

Izvor: B92, 06.Mar.2017, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radna grupa: Letovi iznad KiM i BG- Priština

Beograd -- Ministar odbrane Zoran Đorđević rukovodio je sastankom Radne grupa za pitanja normalizacije vazdušnog saobraćaja iznad Kosova i Metohije.

Kako se navodi u saopštenju MInistarstva odbrane, na sastanku je bilo reči i o preciziranju detalja u vezi sa predlogom platforme za pregovore koja treba da bude predstavljena Vladi Srbije, a o aktuelnim pitanjima iz nadležnosti radne grupe razgovaraće se u Srbiji i Briselu.

Vlada Republike Srbije oformila je radnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << grupu koju predvodi ministar Đorđević i koja se bavi pitanjima normalizacije vazdušnog saobraćaja za civilne letove iznad Kosova, uključujući i ponovno uspostavljanje avio linije Beograd-Priština.

Uz eksperte iz Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, radnu grupu čine i stručnjaci iz Ministarstva spoljnih poslova, Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Kancelarije za koorodinacione poslove u pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama u Prištini, Direktorata civilnog vazduhoplovstva i Agencije za kontrolu leta Srbije i Crne Gore.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.