Pun gepek Rolex zidnih satova na Kelebiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jan.2022, 15:15

Pun gepek "Rolex" zidnih satova na Kelebiji

Carinici su 4. januara na prelazu Kelebija, u saradnji sa policijom, otkrili i zaplenili 36 najverovatnije originalnih zidnih satova robne marke ''Rolex''.

Prekršaj je otkriven kada je za detaljan pregled na ulazu u zemlju izdvojen ''pežo'', kojim je sama putovala 44-godišnja državljanka Republike Srbije.

Pregledom automobila u prtljažnom prostoru pronađene su dve velike kartonske kutije sa pomenutim zidnim satovima spakovanim u luksuzna kožna pakovanja.

Vrednost zaplenjenih satova biće poznata, nakon što ekspertiza pokaže da li je reč o originalima ili pak dobro urađenim kopijama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Carinici na Kelebiji zaplenili 36 zidnih Roleks satova

Izvor: N1 televizija, 05.Jan.2022

Carinici su na prelazu Кelebija, u saradnji s policijom, otkrili i zaplenili 36 najverovatnije originalnih zidnih satova marke "Roleks", dok su na Gradini otkrili kese pune naočara za vid i sunce, kao i kišobrane, saopštila je Uprava carina Srbije.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.