Izvor: Capital.ba, 03.Nov.2010, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protokol o saradnji službi za zapošljavanje

BEOGRAD, Direktor Agencije za rad i zapošljavanje BiH Adnan Delić i direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Srbije Dejan Jovanović potpisali su Operativni protokol kojim se reguliše način i postupak za efikasno provođenje Sporazuma o socijalnom osiguranju između BiH i Srbije u oblasti osiguranja za slučaj nezaposlenosti. Novina koju donosi protokol jeste definisanje i kreiranje izjave za...

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Potpisan protokol o saradnji između službi za zapošljavanje BiH i Srbije

Izvor: Cafe.ba, 03.Nov.2010

Operativni protokol kojim se regulira način i postupak za efikasno provođenje Sporazuma o socijalnom osiguranju između Bosne i Hercegovine i Republike Srbije u oblasti osiguranja za slučaj nezaposlenosti potpisan je u utorak u Beogradu.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.