Promotivne karte Er Srbije za 35 destinacija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promotivne karte Er Srbije za 35 destinacija

Ulazak u sedmu godinu poslovanja Er Srbija će obeležiti promotivnom akcijom tokom koje će ponuditi 250.000 sedišta u ekonomskoj klasi do čak 35 popularnih destinacija, po povoljnim cenama, saopšteno je danas iz te kompanije.

Promotivne avio-karte biće u prodaji od sutra do 14. septembra i važiće za direktne letove od 1. novembra 2019. i povratkom do 31. marta 2020. godine.

Er Srbija ponudiće popuste za povratne i karte u jednom pravcu, u Standard i Light tarifama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odnosno sa i bez prtljaga.

Promotivnom kampanjom je, kako je sa novodi, obuhvaćena većina destinacija do kojih kompanija leti.

Kupovina avio-karata moguća je preko internet sajtaairserbia.com, pozivanjem besplatnog broja Kontakt centra 0800 111 528 za pozive iz fiksne mrežeu Srbiji, odnosno +381 11 311 21 23 za pozive sa mobilnih mreža i iz inostranstva.

Karte je mogućena nabaviti i putem ovlašćenih turističkih agenata ili u beogradskim poslovnicama Er Srbije koje se nalaze naAerodromu Nikola Tesla, Bulevaru Kralja Aleksandra 17 i u ulici Jurija Gagarina 12.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.