Izvor: S media, 03.Maj.2013, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promenite život na bolje: Prekvalifikujte se!

Danas, kada potresi na tržištu rada pokazuju da je nekim zanimanjima "prošlo vreme", a da se javljaju nova, o kojima se nije učilo u školi, upisivanje kursa - prekvalifikacije - prilika je da održite korak sa promenama koje se događaju i radite na sopstvenoj konkurentnosti .

Treba znati da prekvalifikacija ne predstavlja samo profesionalnu već i ličnu promenu, odnosno može vas odvesti u potpuno drugom životnom pravcu.

Ljudi se na prekvalifikaciju odlučuju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << uglavnom zato što ne mogu da pronađu posao u svojoj struci; proveli su previše vremena kada se nisu bavili svojim zanimanjem; nadograđuju postojeće znanje jer se njihovo zanimanje menja i traži usvajanje novih znanja i veština; ili su podstaknuti željom da napokon počnu da rade posao koji su uvek želeli.

Da biste lakše došli do rešenja kako biste mogli da se prekvalifikujete, razmislite o tome kakvo bi vam zanimanje donelo najviše radosti.

Možda već imate hobi koji biste voleli da pretvorite u posao ili da ga učinite dodatnim izvorom prihoda.

Izvor: Tportal foto: Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.