Promena režima saobraćaja na mostu Gazela

Izvor: S media, 04.Feb.2010, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promena režima saobraćaja na mostu Gazela

Na mostu "Gazela" će zbog popravke biti izmenjen režim saobraćaja od večeras u 20.00 sati do ponedeljka, 8. februara, u 5.00 sati, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Kako je precizirano, za saobraćaj na mostu će biti zatvorena srednja i desna saobraćajna traka iz smera Niš-Šid.

Istovremeno, u smeru Niš-Šid vozila će se kretati levom saobraćajnom trakom i levom saobraćajnom trakom iz smera Šida ka Nišu.

Iz smera Šid-Niš vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << će se kretati desnom i srednjom saobraćajnom trakom.

Dok traju radovi, privremeno se za saobraćaj zatvaraju uključenja na "Gazelu" iz ulice Vladimira Popovića, iz smera ulice Jurija Gagarina, pored već zatvorenih prilaza iz Bulevara vojvode Mišića (Beogradskog sajma) i Savske ulice.

Radovi će biti obezbedjeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom i obavljaće se uz asistenciju saobraćajne policije.

Iz Puteva Srbije apeluju na vozače da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.