Proizvodi Fruktala bezbedni za upotrebu

Izvor: Studio B, 12.Jul.2010, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proizvodi Fruktala bezbedni za upotrebu

Svi proizvodi Fruktala koji se prodaju na tržištu Srbije bezbedni su za upotrebu i kvalitetni, saopštila je ta kompanija dan pošto su mediji objavili da su pojedine dečje kašice tog proizvođaća iz preventivnih razloga povučeni sa tržišta.

Kako se navodi u saopštenju Fruktala, pojedini proizvodi povučeni su sa tržišta Slovenije, BiH i Crne Gore jer je na proizvodnoj liniji proizvođača staklene ambalaže, društva Vetropack Straža, došlo do odstupanja, pa time i mogućnosti da se ambalaža slomi prilikom upotrebe.

Na srpskom tržištu takvih proizvoda nema, ističe se u saopštenju društva Fruktal.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

"Fruktal": U Srbiji su kašice ispravne

Izvor: S media, 12.Jul.2010

Slovenačka kompanija "Fruktal" (Fructal) sapštila je u nedelju da su svi proizvodi koji se u Srbiji prodaju pod njenom robnom markom, potpuno ispravni i da su "neistinite informacije pojedinih medija"..."Svi 'Fruktalovi' proizvodi na srpskom tržištu su potpuno sigurni. Sigurnost i kvalitet naših...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.