Izvor: B92, 03.Sep.2009, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Program za smanjenje nezaposlenosti

Beograd -- Projektom "Podrška nezaposlenima i razvoj ljudskih resursa", u koji je Evopska unija uložila dva i po miliona evra, zaposleno je 20 odsto od 1.500 polaznika.

Projekat je pre dve godine pokrenula Evropska unija sa Nacionalnom službom za zapošljavanje i Ministarstvom ekonomije i regionalnog razvoja da bi se smanjila nezaposlenost u Srbiji.

Prvi savetnik Delegacije Evropske komisije u Srbiji Ferenc Šimon kaže da je projekat ostvaren kroz 95 različitih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obuka i kurseva u Beogradu i Banatu.

Zamenica direktora Nacionalne službe za zapošljavanje Danica Vasiljević istakla je da je taj projekat bio usmeren na osobe koje su dugoročno nezaposlene, mlade do 25 godina i osobe sa invaliditetom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.