Proglašeni pobednici konkursa Pismo Božić Bati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2022, 17:19

Proglašeni pobednici konkursa Pismo Božić Bati

Učenica šestog razreda OŠ "Mića Stanojlović" iz Koceljeve, Marija Eraković pobednica je konkursa Pošte Srbije "Pismo Božić Bati", saopšteno je iz Pošte Srbije.

Ona je prvo mesto, na konkursu na koji je između 1. decembra prošle i 7. januara ove godine pristiglo blizu 3.000 dečjih pisama, osvojila pesmom Moj najlepši Božić.

Drugo mesto osvojile su Tijana i Tara Malivuk iz Sremskih Karlovaca za likovni rad, dok je treća nagrada pripala Pavlu Markoviću >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz Beograda za kratak prozni tekst Pismo Božić Bati.

Za najbolje u grupnoj konkurenciji proglašeni su petaci OŠ "Momčilo Popović Ozren" iz Paraćina koji su prvo mesto osvojili timskim likovnim radom.

Svečana dodela nagrada sa izložbom pobedničkih radova, odložena je zbog trenutne epidemiološke situacije i biće naknadno organizovana, saopšteno je iz Pošte Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pošta Srbije proglasila pobednike konkursa 'Piši Božić Bati'

Izvor: Beta, 14.Jan.2022

Pošta Srbije proglasila je danas pobednike konkursa za decu uzrasta do 12 godina pod nazivom "Piši Božić Bati".Na konkursu održanom od 1. decembra 2021. do 7. januara 2022.  pristiglo je skoro 3.000 dečjih pisama.Za pobednicu je proglašena Marija Eraković (12), učenica šestog razreda Osnovne...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.