Profit Luke Bar pola miliona evra

Izvor: B92, 04.Okt.2010, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Profit Luke Bar pola miliona evra

Bar -- Luka Bar završila je drugi kvartal sa neto profitom od 469,9 hiljada evra, dok je na kraju prošle godine zabeležila gubitak od 1,3 miliona evra.

Prema izveštaju o poslovanju kompanije, ukupan prihod za šest meseci dostigao je 3,89 miliona evra. Profit od poslovnih aktivnosti iznosio je 485,8 hiljada evra.

Troškovi zaposlenih Luke Bar na kraju drugog tromesečja bili su 1,87 miliona evra, a amortizacija 554,1 hiljadu evra.

U Luci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bar prošle godine je sprovedeno restrukturiranje putem odavajanja uz osnivanje nove kompanije, odnosno Kontejnerskog terminala i generalnih tereta. Na Kontejnerski terminal i generalne terete prenesena je imovina vredna 70,92 miliona evra, kao i obaveza od 5,72 miliona.

Pratite specijal: NIS na berzi

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.