Prodaja zemljišta u Adaševcima, ponude do 7. juna

Izvor: B92, 09.Maj.2021, 13:57

Prodaja zemljišta u Adaševcima, ponude do 7. juna

Republička direkcija za imovinu ponudila je na prodaju gotovo 50 hektara neizgrađenog građevinskog zemljišta radi izgradnje objekata po početnoj ceni od 1,5 miliona dinara za hektar.

Ponuđene parcele su od jednog do 11 hektara i nalaze se u katastarskoj opštini Adaševci, na teritoriji opštine Šid, prenosi Sremska televizija.

Pisane ponude zaintersovani mogu podneti do 7. juna a kriterijum za njihovu ocenu je najviša ponuđena cena. Kako se navodi ponuđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << državno zemljište je u zoni radnih sadržaja koja je prevashodno namenjena izgradnji privrednih kapaciteta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.