Prodaja Nišauto grupe putem javnog nadmetanja

Izvor: N1 televizija, 19.Nov.2018, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaja Nišauto grupe putem javnog nadmetanja

Stečajni upravnik firme Nišauto grupa oglasio je prodaju tog stečajnog dužnika kao pravnog lica putem javnog nadmetanja.

Najvažniju imovinu Nišauto grupe čine zemljište i građevinski objekti u opštini Crveni Krst u Nišu, u Pločniku kod Prokuplja i u Kutini kod Niške Banje, kao i kancelarijski inventar i oprema i udeli i akcije kod drugih pravnih lica.

Početna cena je 133.900.751 dinara, a licitacija će biti održana 19. decembra ove godine u Privrednom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sudu u Nišu.

Stečajni dužnik se prodaje u viđenom stanju, a imovinu je moguće razgledati nakon otkupa prodajne dokumentacije, svakim radnim danom od 10 do 14 časova, najkasnije pet radnih dana pre zakazane prodaje.

Za više informacija posetite portal eKapija.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.