Izvor: Danas, 22.Maj.2023, 19:42

Preminuo je glumac Rej Stivenson

  Rej Stivenson, severnoirski glumac poznat po glavnim ulogama u filmovima „Punisher: War Zone” i televizijskoj seriji „Rome”, preminuo je u 58. godini. Uzrok smrt još uvek nije objavljen.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGROMNA TUGA - IZNENADA PREMINUO POZNATI GLUMAC: Pozlilo mu na snimanju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023

Gledaoci su ga obožavali!..Britanski glumac Rej Stivenson, zvezda TV serijala "Rim" i Marvelovih filmova "Tor", iznenada je preminuo na setu u Italiji u 58. godini života, piše "La Republika"...Stivenson se u subotu osećao loše na ostrvu Iskija i primljen je u bolnicu...Međutim, u ponedeljak se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Preminuo glumac Rej Stivenson

Izvor: Radio 021, 22.Maj.2023

Rej Stivenson, severnoirski glumac poznat po glavnim ulogama u filmovima "Punisher: War Zone" i televizijskoj seriji "Rome", preminuo je u 58. godini.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.