Premijer razgovarao sa preduzetniicma

Izvor: S media, 02.Feb.2011, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer razgovarao sa preduzetniicma

Predsednik Vlade Republike Srbije Mirko Cvetković razgovarao je danas sa predstavnicima Foruma malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u Srbiji pri Privrednoj komori Srbije i najavio veću podršku tom sektoru u narednom periodu.

Premijer Cvetković je, u razgovoru o unapredjenju poslovnog ambijenta za ovaj sektor privrede, ukazao na važnost malih i srednjih preduzeća za ekonomski razvoj Srbije, saopšteno je iz Vlade.

Na sastanku su istaknuti problemi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sa kojima se sektor suočava, medju kojima su najznačajniji nelikvidnost, administrativne prepreke, siva ekonomija, kao i nepostojanje Razvojne banke koja bi omogućila većem broju subjekata pristup sredstvima po povoljnijim uslovima.

Zajednički je iskazana spremnost za kontinuirani dijalog Vlade sa predstavnicima Foruma, koji treba da se odvija na svim nivoima kako bi problemi sa kojima se suočavaju bili na najbolji način rešavani, ističe se u saopštenju.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Podrška malim i srednjim preduzećima

Izvor: RTS, 02.Feb.2011

Premijer Mirko Cvetković najavio veću podršku malim i srednjim preduzećima u narednom periodu. Zajednički iskazana spremnost za kontinuirani dijalog Vlade sa predstavnicima tog sektora. ..Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković razgovarao je sa predstavnicima Foruma malih i srednjih preduzeća...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.