Požurite, sutra je poslednji dan za prijavu

Izvor: B92, 30.Jan.2022, 00:50

Požurite, sutra je poslednji dan za prijavu

Beograd -- Sutra je poslednji rok da se građani Srbije prijave za državnu pomoć u iznosu od 100 evra.

Za ovu pomoć prijavljuju se mladi, uzrasta od 16 do 29 godina, a isplata kreće 1. februara.

Ako imate bilo kakav problem prilikom prijave koja se vrši preko sajta Uprave za trezor, na istoj adresi možete to i prijaviti.

Ministar finansija Siniša Mali upitao je građane preko Instagram profila na šta će potrošiti novčanu pomoć države u iznosu od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 100 evra, a zanimljivo je da su mnogi korisnici pomenute društvene mreže rekli da će novac investirati u kriptovalute.

Mali je naveo da je pomoć mladima od 100 evra u potpunosti opravdana ekonomska mera. Ona, prema njegovim rečima, predstavlja podsticaj za mlade i pokazuje koliko je država jaka i stabilna.

"Nama je bio cilj da stvorimo lepu atmosferu, da širimo optimizam među mladima, i da vide da je država tu za njih, da smo jaki, stabilni, da imamo snage da pomognemo i njima", istakao je Mali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.