Poziv za usavršavanje na Aerodromu Nikola Tesla

Izvor: Kamatica.com, 20.Jul.2015, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv za usavršavanje na Aerodromu Nikola Tesla

AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd objavio je javni poziv za stručno osposobljavanje i usavršavanje više osoba, a izabrani kandidati dobiće priliku da steknu praksu i iskustvo u ovoj kompaniji.

Poziv se upućuje na osnovu Zaključka Komisije Vlade Srbije za davanje saglasnosti za novo zapošljavanje i dodatno radno angažovanje kod korisnika javnih sredstava kojim je data saglasnost za angažovanje 65 osoba radi stručnog osposobljavanja i usavršavanja, navodi se u saopštenju aerodroma.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kamatica.com << />
Kako se navodi, Aerodromu Nikola Tesla potrebni su diplomirani inženjeri saobraćajne, mašinske, elektrotehničke, građevinske struke, pravnici, visoko obrazovanje bezbednosne struke, 4. stepena stručne spreme tehničke, ekonomske, turističke struke, elektroničari računara, gimnazijalci.

Kriterijumi na osnovu kojih će se izabrati kandidati, uz dokumentaciju koja dokazuje potrebni nivo i vrstu obrazovanja, su i postignut uspeh u školovanju i dužina školovanja, precizira se u saopštenju.

Aerodrom navodi da je cilj angažovanja stručnih, kreativnih ljudi kako bi svojim znanjem i idejama mogli da doprinesu i podrže snažni rast kompanije.

Izabrani kandidati dobiće priliku da steknu praksu i iskustvo radeći u dinamičnoj i uspešnoj kompaniji, što im kasnije može koristiti u njihovoj karijeri i daljem profesionalnom angažovanju.

Kriterijumi na osnovu kojih će se izabrati kandidati, uz dokumentaciju koja dokazuje potrebni nivo i vrstu obrazovanja, su i postignut uspeh u školovanju i dužina školovanja.

Nastavak na Kamatica.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kamatica.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kamatica.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.