Poziv firmama na sajam u Kelnu

Izvor: NaDlanu.com, 03.Apr.2012, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv firmama na sajam u Kelnu

BEOGRAD, 3. aprila 2012. (Beta) - Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije (SIEPA) pozvala je u utorak srpske kompanije da se prijave za učešće na Medjunarodnom sajmu nameštaja IMM "Kolon" u Kelnu, koji će se održati od 14. do 20. januara 2013. godine.

BEOGRAD, 3. aprila 2012. (Beta) - Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije (SIEPA) pozvala je u utorak srpske kompanije da se prijave za učešće na Medjunarodnom sajmu nameštaja IMM "Kolon" u Kelnu, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << će se održati od 14. do 20. januara 2013. godine.Kako se navodi u pozivu, najveći deo troškova snosiće SIEPA, što se odnosi na zakup prostora, izgradnju i dizajn štanda, dok firme učesnice treba da plate putne troškove, prevoz eksponata, kao i participaciju od 55.000 dinara za izradu zajedničkog kataloga, pratećeg materijala i marketinške aktivnosti.Srpske kompanije koje žele da se prijave treba da imaju konkurentan proizvod i proizvodne kapacitete za izvoz, a tok za slanje prijave je 6. april 2012. godine, navela je SIEPA.Ističe se da se sajam IMM "Kolon" smatra jednim od vodećih svetskih sajmova modernog nameštaja i dizajna enterijera.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.