Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jul.2019, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozitivni rezultati poslovanja privrednih društava u Prijedoru

PRIJEDOR - Grad Prijedor spada u grupu privredno razvijenih lokalnih zajednica u Republici Srpskoj i u 2018. godini zabilježeni su pozitivni rezultati poslovanja privrednih društava gdje je ukupna dobit veća od gubitka za više od 40 miliona KM, što je gotovo godišnji gradski budžet.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Pozitivni rezultati poslovanja privrednih društava u Prijedoru

Izvor: Capital.ba, 26.Jul.2019

PRIJEDOR – Grad Prijedor spada u grupu privredno razvijenih lokalnih zajednica u Republici Srpskoj i u 2018. godini zabilježeni su pozitivni rezultati poslovanja privrednih društava gdje je ukupna dobit veća od gubitka za više od 40 miliona KM, što je gotovo godišnji gradski budžet. “Ovakvi...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.