Požar kod Novog Pazara stavljen pod kontrolu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2022, 12:11

Požar kod Novog Pazara stavljen pod kontrolu

Brzom intervencijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije, požar koji je juče popodne izbio u mestu Pavlje, kod Novog Pazara, a kojim je zahvaćeno oko 40 hektara trave i niskog rastinja, stavljen je pod kontrolu i trenutno se vrši dogašivanje panjeva u unutrašnjosti požara.

Na terenu je 30 vatrogasaca-spasilaca sa 14 vatrogasnih vozila iz VSB Novi Pazar, Kraljevo i Užice i četiri pripadnika Uprave za vatrogasno - spasilačke jedinice sa dva vozila.

Nema ugroženih objekata ni stanovništva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

MUP: Požar kod Novog Pazara pod kontrolom, nema povređenih

Izvor: SandzakPress.net, 08.Avg.2022

Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je požar u mjestu Pavlje kod Novog Pazara pod kontrolom i da se trenutno vrši dogašivanje panjeva. Vatra je juče zahvatila oko 40 hektara trave i niskog rastinja a gasi je 30 vatrogasaca sa 14 vatrogasnih vozila. Nema ugroženih objekata ni stanovništva,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.