Izvor: Blic, 12.Jan.2002, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povećanje plata u prosveti i zdravstvu

Povećanje plata u prosveti i zdravstvu

Vlada Republike Srbije je na sednici održanoj juče, usvojila zaključak kojim se omogućava povećanje plata zaposlenih koje se finansiraju iz javnih prihoda Republike Srbije radi postepenog usklađivanja sa rastom zarada u privredi. Povećanje se odnosi na zaposlene u osnovnom i srednjem obrazovanju, kulturi, zdravstvu ustanovama socijalne zaštite i centrima za socijalni rad, izuzev zarada zaposlenih u državnim organima i javnim službama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vlada je takođe usvojila Uredbu o postupku i načinu restrukturiranja preduzeća i drugih pravnih lica.

Vlada je razmotrila Informaciju o stanju u bankarskom sistemu. Procenjeno je da postoji potreba za temeljnim sagledavanjem mogućnosti daljeg razvoja bankarskog sistema.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.