Potrebno ministarstvo industrije

Izvor: B92, 13.Mar.2013, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Potrebno ministarstvo industrije"

Kopaonik -- Predsednik Udruženja korporativnih direktora Srbije, Toplica Spasojević, kaže da je potrebno da u republičkoj Vladi postoji resorno ministarstvo za industriju.

Spasojević je, na konferenciji za novinare u pres centru Kopaonik biznis foruma, istakao da je takva inicijativa postojala i ranije, a da u svetlu državnog plana reindustrijalizacije, ta inicijativa ponovo postaje aktuelna i da je takav resor sada posebno potrebno uspostaviti.

Na Kopaoniku je počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tradicionalni biznis forum, a organizatori očekuju da državnici, privrednici i ekonomisti definišu novi koncept ekonomske politike.

Okretanje realnoj ekonomiji i industriji preduslov je privrednog oporavka kako zemalja u tranziciji, tako i u Evropskoj uniji, ocenili su danas panelisti Kopaonik biznis foruma.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.