Pošta obećava: Pare iz Hrvatske za pola sata

Izvor: Mondo, 11.Maj.2016, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pošta obećava: Pare iz Hrvatske za pola sata

Pošta Srbije saopštila je danas da će od sutra 12. maja biti moguć brz, jednostavan i siguran elektronski prenos novca sa Hrvatskom, do maksimalnog iznosa od 1.500 evra.

Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock

U Srbiji se slanje i prijem novca obavljaju u dinarima, a u Hrvatskoj u kunama, prema važećem kursu koji primenjuju poštanske uprave.

Uplaćene uputnice, maksimalnog iznosa do 1.500 evra, dostupne su za isplatu u roku od najviše 30 minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u bilo kojoj pošti na području Hrvatske ili Srbije.

Cena usluge je znatno niža u odnosu na cene sličnih usluga na našem tržištu.

Za ovaj način transfera novca korisnicima nisu potrebni ni devizni račun, ni popunjavanje obrazaca, kao ni dodatna dokumentacija – potrebno je samo da poseduju važeću ličnu ispravu.

Transakcije podržava bezbedna i zaštićena informatička mreža, navodi se u saopštenju.

Pošta Srbije već ima uspostavljen elektronski prenos novca sa Francuskom, Rusijom, Belorusijom, Ukrajinom, Crnom Gorom, Bosnom i i Hercegovinom.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.