Poljska ukida zabranu letova za Srbiju

Izvor: B92, 24.Avg.2020, 14:37

Poljska ukida zabranu letova za Srbiju

Varšava -- Poljska ukida zabranu letova iz Srbije ove nedelje, ali restrikcije će i dalje, do 8. septembra, važiti za neke zemlje, među kojima su Makedonija i Crna Gora.

Kako piše Eks-Ju aviejšen (Exyuaviation), Poljska ddodaje 20 zemalja na svoju listu zabrane letova, koja ima ukupno 63 države, među kojima su Španija, Belgija, Malta i Rumunija.

Zajedno sa Srbijom, zabrana se ukida Kini, Singapuru, Rusiji, Gabonu i za Sao Tome i Prinsipe.

Ta odluka stupa na snagu u sredu.

Omogućiće poljskom avio-prevozniku LOT-u da obnovi letove za Beograd, dok ostali propisi i ograničenja i dalje ostaju na snazi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poljska ukida zabranu za letove iz Srbije

Izvor: Radio 021, 24.Avg.2020

Poljska ukida zabranu za letove iz Srbije ove nedelje, a restrikcije će i dalje, do 8. septembra, važiti za neke zemlje, među kojima su Makedonija i Crna Gora...Zajedno sa Srbijom, zabrana se ukida za Kinu, Singapur, Rusiju, Gabon i Sao Tome i Prinsipe...Ta odluka stupa na snagu u sredu...Istovremeno,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.