Izvor: KreditniCentar.rs, 19.Okt.2011, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljoprivrednicima krediti i dogodine

Poljoprivrednici će i naredne godine moći da koriste subvencionisane kredite, izjavio je ministar poljoprivrede Dušan Petrović.Kako je naglasio ministar, poljoprivrednici imaju mogućnost da dođu do najjeftinijeg novca koji postoji u Srbiji, i to upravo korišćenjem subvencionisanih dinarskih kredita.Krediti se odobravaju na period do tri godine, sa efektivnom kamatnom stopom od osam odsto godišnje, a mogu ih koristiti registrovana poljoprivredna gazdinstva, zadruge i male kompanije kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu KreditniCentar.rs << je poljoprivreda osnovna delatnost - rekao je ministar Petrović. - Pozajmice su namenjene za stočarsku i biljnu proizvodnju, nabavku mehanizacije i opreme i podizanje poljoprivrednih objekata, a predviđena je i mogućnost za refinansiranje kratkoročnih poljoprivrednih kredita iz prošle godine.
Tako, mala poljoprivredna gazdinstva mogu da dobiju zajam do pet miliona dinara, dok poljoprivredne zadruge za nabavku mehanizacije mogu subvencionisanim kreditom da dođu do 15 miliona dinara. Poljoprivrednici će zahteve za subvencionisane kredite moći da podnose do 1. novembra 2011. godine.
Izvor: novosti.rs

Nastavak na KreditniCentar.rs...






Povezane vesti

Poljoprivrednicima krediti i dogodine

Izvor: Capital.ba, 20.Okt.2011, 09:23

BEOGRAD, Poljoprivrednici će i naredne godine moći da koriste subvencionisane kredite, izjavio je ministar poljoprivrede Srbije Dušan Petrović. Kako je naglasio ministar, poljoprivrednici imaju mogućnost da dođu do najjeftinijeg novca koji postoji u Srbiji, i to upravo korišćenjem subvencionisanih...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KreditniCentar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KreditniCentar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.