Izvor: Capital.ba, 25.Jul.2011, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljoprivrednici za 2. avgust najavili mirne proteste

BRČKO, Udruženje poljoprivrednika iz Brčkog najavilo je za 2. avgust mirne proteste ispred gradske vijećnice, zgrade Vlade i na Bulevaru mira u centru Brčkog, jer nisu uspjeli ubijediti lokalnu Vladu da donese dopune Pravilnika o podsticajima kako bi mogla početi isplata sredstava. Član rukovodstva Udruženja Mijo Jakić rekao je da protest nije popularna mjera, ali da...

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Poljoprivrednici za 2. avgust najavili mirne proteste

Izvor: TrazimKredit.com, 26.Jul.2011, 09:23

BRČKO, Udruženje poljoprivrednika iz Brčkog najavilo je za 2. avgust mirne proteste ispred gradske vijećnice, zgrade Vlade i na Bulevaru mira u centru Brčkog, jer nisu uspjeli ubijediti lokalnu Vladu da donese dopune Pravilnika o podsticajima kako bi mogla početi isplata sredstava.

Nastavak na TrazimKredit.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.