Pokrenuta proizvodnja u Petrohemiji

Izvor: Mondo, 21.Maj.2019, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrenuta proizvodnja u Petrohemiji

Sve fabrike u sastavu Petrohemije iz Pančeva ponovo rade posle remonta i obnove dela opreme, saopštila je danas ta kompanija.

Foto: Mondo/Goran Sivački

"Proizvodnja u Petrohemiji uspešno je pokrenuta posle zastoja tokom kojeg su realizovane investicione i remontne aktivnosti na procesnoj opremi u petrohemijskim fabrikama u Pančevu i Elemiru", rekao je izvršni direktor u Petrohemiji Miša Bulajić.

Prebijeno i obrisano: Petrohemija bez dugova >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Ukupna vrednost investicionih radova, prema njegovim rečima, iznosi oko 18,3 miliona evra, a remontih poslova oko dva miliona evra.

Istakao je da je to najveća investirana suma u Petrohemiji u poslednjih 30 godina, a projekti su finansirani sredstvima kompanije.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Remont završen: Ponovo radi Petrohemija

Izvor: B92, 21.Maj.2019

Beograd -- Sve fabrike u sastavu Petrohemije iz Pančeva ponovo rade posle remonta i obnove dela opreme, saopštila je danas ta kompanija..."Proizvodnja u Petrohemiji uspešno je pokrenuta posle zastoja tokom kojeg su realizovane investicione i remontne aktivnosti na procesnoj opremi u petrohemijskim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.