Poginuo biciklista kod Sente

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2019, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo biciklista kod Sente

Biciklista, 59.godišnji I.S. iz Sente poginuo je u saobraćajnoj nesreći, sinoć, oko 17 sati i 30 minuta kod Sente.

Iako još nema zvaničnih informacija o ovoj tragediji, pretposatvlja se da je do nesreće je došlo kada je teretno vozilo, kojim je upravljao 32-godišnji K.F. iz Čoke, usled neprilagođene brzine uslovima na putu naletelo na bicikl.

Na putu u delu indiustrisjke zone kod Senet, bicikl i kamion kretali su se iz praca mesta Gornji Breg ka Senti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Nadležno Osnovno javno tužilašto u Senti izdalo je naredbu za obdukciju tela nastradalog.

Kako je za RTV potvrđeno u PU Kikinda, zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, protiv vozača kamiona podneta je krivična prijava.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.